"För vår del berodde valet på flora av en slump, vi hade hittat en större bostad i Linghem och stenkast därifrån låg Flora. När vi skolade in vår son ht-16 var vi till en början något skeptiska till upplägget med blandade åldrar på avdelningarna. 5 år senare när sonen ska sluta är vi både föräldrar helt frälsta på konceptet. 

Det som varit tydligt genom åren är personalens stora omsorg och hängivenhet till barnen, trots vissa ofrånkomliga problem som seglat upp genom åren men som alltid blivit lösta. Flora har en dedikerad kår av stabila pedagoger som är en tydlig trygghet för alla barn. Blandade årskullar har, såhär i efterhand, visat sig vara en hejdundrande succé!  De äldre barnen lär sig att ta hänsyn till de yngre barnen och de yngre barnen ser hela tiden upp till de äldre. Det märks både vid avlämningar och hämtningar att barnen stormtrivs på Flora. Det vilar ett tryggt lugn ute på gården och inne på avdelningarna som är underbar för oss föräldrar att uppleva men desto mer underbar och betryggande för vår son att ha haft förmånen att vistas i den miljön i 5 års tid. 

Vi valde som sagt Flora av ren slump, det låg närmast hemmet och det fanns lediga plaster. Flera av vår sons bästa kompisar på Flora bor dock en bit ut på landet och trots det långa skjutsandet har deras föräldrar valt att ha kvar sina barn på Flora. Detta om något, visar att Flora är en sällsam juvel bland förskolor och trygghetens borg för de barn som har och får förmånen att gå där" / Anonym vårdnadshavare


"Vi har varit nöjda med tiden våra två barn gått på Fröken Flora! Barnen har särskilt uppskattat skogsgrupperna och alla roliga aktiviteterna ni hittat på.
Fem-årsmiddagen med hopp genom fönstret tror jag barnen kommer att minnas för resten av livet!" / Emelie